duminică, 1 martie 2009

Mitocani de statiune

Bun gasit lume....in tara lui Ciumac,a piticului porno si a sexy brailencei ma revolt!Cum naiba mai poti fi respectata ca femeie in tara asta de doi lei ?Ce este de facut? Bun....hai sa va povesesc si voua ce am patit sa nu fierbeti....In urma cu 2 saptamani scap 30 de min si fug la masa la Bistro( nu ca sa admir cohorta jurnalistica ci pt ca este aproape de redactie) .Dau nas in nas cu unul dintre cei mai buni amici ai iubitului meu(il voi numi Mr. Big...),dupa eternul SARU-MANA se aprinde beculetul!!!Cum ar fii daca as filma in hotelul lui de fitze din Poiana ceva pregatiri de Valentine"s day....am acordul si fac prostia de a-i da numarul meu de telefon...mare greseala!In ziua impricinata filmarii se intampla Investirea lui Gontea,treaba pica imi cer scz de rigoare,o lasam pe alta data. Discut incantata cu Mr. Big la telefon ,sa nu creez probleme in cercul masculin...Incep telefoanele,prima oara ma suna sa merg la masa,la cateva zile ma invita la cafea iar joi sunt invitata in Poiana la hotel...refuz politicos ca asa am fost educata; spunand ca vineri ajunge Mr. Big in Brasov si vom urca amandoi....omul ramane masca si isi da arama pe fata urland la mine...Pai doar asa!!!?... Ieri dupa amiaza motaiam in fotoliu sperand ca nu mai face PDL-UL nici un chef iar Big va fi numai al meu....suna tel,Mitocanul de Poiana....crezand ca sunt impreuna si fac o gluma,raspund... ma ia la pertu,ma invita la o salata ? (si-o fii dat seama ca cina si cafeaua s-au demodat!), imi dau seama ce vrea ,ma apuca sila i-o tai direct ca mai bine stau in casa decat sa umblu aiurea fara Mr. Big...pica bomba (aici voi cita din mitocan)''Mai fetito eu nu stiu cu cine crezi ca esti,dar ce nu mai e loc?"IMI VINE SA VOMIT!femeie corecta trimit un mesaj iubitului meu cu rugamintea sa-si potoleasca prietenii,fiind barbat se infurie,imi zice ca delirez...ma rog isi seama intr-un final sa nu vorbesc tampenii,si ce face....se supara pe mine! si pleaca la Bucuresti...ca na, cineva trebuie sa conduca tara asta de 2 lei iar eu in loc de martisor stau pe net. Ce misto!

2 comentarii:

  1. Mai ca imi vine sa citez din folclorul popular creat, dupa cum ne invata istoria literaturii, pe cale orala, adica din gura in gura: foaie verde bat, n-ai de lucru - fa-ti. Pe de alta parte, daca nu as cunastre personajele din povestea ta as spune ca cine se aseamana se aduna. Dar cum le cunosc bine de tot spun: cine se aseamana se aduna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca "folclorul popular" este o explicatie plauzibila, mai bine ma indrept catre alta care nu are nici o legatura cu vre-o "mostenire folclorica" pe care o are (sau nu) acest taram de poveste. Mitocania conduce Romania! Oricat ne-am chinui, eu, tu, noi, noi 1000 sau 100000, sansele sa fim luati in seama cand sanctionam aceste comportamente sunt foarte mici, pentru ca aproape romanul de dupa '89 are intiparit in codul genetic un asemenea comportament.
    De aceea dupa zicala din "flclorul popular" la toti ni-i greu, nu ramane altceva de facut, momentan, decat sa facem bascalie de ei.

    RăspundețiȘtergere